• BALLONSTIJLEN

  Ballonnen zijn er in verschillende stijlen – er zijn ballonnen in de vorm van dieren, beroemdheden, tekenfilms, auto’s, stripfiguren, feeën, dinosaurussen, draken, bloemen, fruit, mensen, sport en dieren, speelgoed, bomen, paraplu’s, vlinders, bloemen en meer. U kunt zelfs op maat gemaakte ballonnen krijgen die het thema van uw feest of de stijl van uw feest weerspiegelen.

  Ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen – ballondecoraties zijn er in verschillende uitvoeringen en kleuren. Als je op zoek bent naar een bepaald ontwerp, wil je misschien naar een online feestwinkel gaan of naar je plaatselijke feestwinkel en vragen om een ​​op maat gemaakte ballondecoratie.

  Ballonnen hebben ook verschillende prijzen – u kunt kiezen voor goedkopere exemplaren die slechts ongeveer $ 20 kosten, of u kunt gaan voor de duurdere, die zijn gemaakt van een echte ballon. Er zijn ook opblaasbare, verlichte, waterballonvormige boten, die op boten lijken, en er zijn zelfs drijvende ballen die je in het zwembad kunt drijven.

  www.pretballon-lachgas.nl

 • NIEUW ONKRUIDBELEID

  Wij waren een weekendje weg in Den-Haag. We komen uit een dorpje helemaal onderin in Nederland, hier hebben wij in de buurt geen Coffeeshops dus waren we erg benieuwd om dit uit te gaan proberen in Den-Haag. Na een paar weken was het zo ver en gingen we naar Den-Haag. We kwamen al langs wat coffeeshops, maar geen 1 sprak ons echt aan. Toen kwamen we langs Greenhouse Secret Farmers! Dit was een coffeeshop die er super netjes uit zag, eigenlijk helemaal niet wat we ervan hadden verwacht, dit was nog beter! Na dat we binnen waren werden we heel goed geholpen door medewerkers, we hebben veel tips gekregen over het roken van wiet. En welke we als best konden uitproberen voor de eerste keer. Dit was erg fijn omdat we natuurlijk nog niet echt wisten wat ons ter wachten stond. 

  De wiet zat ook erg mooi verpakt, iets wat natuurlijk niet nodig is, maar de ervaring wel 10x beter maakt doordat het er zo leuk uitziet. We zijn heel erg blij dat we bij deze coffeeshop langs zijn geweest en we hebben alleen maar positieve ervaringen gehad.

  Een echte aanrader om dit zo uit te proberen en een leuke tijd te hebben met je vrienden, of alleen. 

  greenhouse secret farmers